Ποιότητα
Saquella

"Πίσω από ένα καλό φλιτζάνι εσπρέσσο κρύβεται
η προσεκτική επιλογή των κόκκων του ωμού καφέ"

Enrico Saquella

Η ποιότητα βρίσκεται διαχρονικά στο κέντρο της εταιρικής μας φιλοσοφίας, ενισχύεται από την εμπειρία 150 χρόνων και σήμερα αποτελεί τον κύριο στόχο μας.
Η ποιότητα επιτυγχάνεται σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας: από την προσεκτική επιλογή της προέλευσης των κόκκων, τη δημιουργία και το καβούρδισμα των χαρμανιών, μέχρι τα καινοτόμα συστήματα συσκευασίας.
Τα χαρμάνια μας δημιουργούνται από 10 περίπου διαφορετικές ποικιλίες καφέ και είναι είτε 100% Arabica, είτε Arabica & Robusta, ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα των καταναλωτών.
Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις προδιαγραφές των προϊόντων μας. Αυτή η απόφαση αποδεικνύεται από την απόκτηση των πιστοποιητικών ποιότητας:

- UNI EN ISO 9001
- BRC
- IFS
- FDA
- Fairtrade
- Kosher

Αγοράζοντας στη
χώρα προέλευσης

Επιλέγουμε προσεκτικά τη χώρα προέλευσης και πριν αγοράσουμε τον ωμό καφέ, πραγματοποιούμε γευστικές δοκιμές και αυστηρούς εργαστηριακούς ελέγχους. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε την καλύτερη ποιότητα για τα χαρμάνια μας.

Με την άφιξη των κοντέινερ στην Ιταλία ελέγχουμε, ότι ο καφές είναι σύμφωνος με τις προδιαγραφές μας και μόνο μετά τον αποθηκεύουμε στις αποθήκες μας.

Βιώσιμη & Αειφόρος Ανάπτυξη

To 2013 o Saquella επικεντρώθηκε σε θέματα βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης και πιστοποιήθηκε ως οργανισμός Fairtrade. Ο σχετικός διεθνής οργανισμός υποστηρίζει τους μικροκαλλιεργητές καφέ στις αναπτυσσόμενες χώρες, εγγυάται δίκαιες τιμές για τα προϊόντα τους και βελτιώνει τις συνθήκες διαβίωσης τους.

Δημιουργήσαμε ένα πιστοποιημένο χαρμάνι με καλά ισορροπημένο άρωμα και στρογγυλευμένη, ντελικάτη γεύση από 4 διαφορετικές προελεύσεις: Περού, Κολομβία, Βραζιλία και Ινδία, όπου τα ποιοτικά χαρακτηριστικά κάθε προέλευσης συμπληρώνουν ιδανικά την άλλη.