Βασικό Σεμινάριο

Εισαγωγικό σεμινάριο πάνω στις βασικές δεξιότητες, που κάθε barista πρέπει να αποκτήσει στο ξεκίνημα τις καριέρας του. Κατάλληλο για αρχάριους με μικρή ή καθόλου εμπειρία.

Διάρκεια: 2 ημέρες x 5 ώρες

Συμμετέχοντες: μέχρι 10 άτομα

Ύλη 1ης ημέρας: Εισαγωγή στον κόσμο του καφέ, Χρήση, συντήρηση & καθαρισμός εξοπλισμού (μηχανή εσπρέσσο, μύλος άλεσης, αφαλατωτής). Ύλη 2ης ημέρας: Επίδειξη τεχνικών παρασκευής ροφημάτων με βάση τον εσπρέσσο, Πρακτική εξάσκηση στη ρύθμιση του μύλου και στην παρασκευή εσπρέσσο – καπουτσίνο. Λήξη προγράμματος και έκδοση πιστοποιητικών παρακολούθησης. Απευθύνεται σε ιδιώτες και επαγγελματίες του χώρου.